Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MOJA FARMA ZA OPIPAVANJE - Ksavijer Dene

  • MOJA FARMA ZA OPIPAVANJE - Ksavijer Dene
10.84 EUR
11.38 USD
1,290.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MOJA FARMA ZA OPIPAVANJE - Ksavijer Dene

Pileće paperje, ovčje runu, zečje krzno, kozja bradica... Prva riznica znanja u obliku slikovnice koja se opipava da bi najmlađi dobili odgovore na pitanja i znali „u prste“ sve o domaćim životinjama i životu na farmi.

U ovoj jedinstvenoj knjizi koju odlikuju vrhunski kvalitet taktilnih ilustracija od atraktivnih materijala, najmlađi će samostalno, ili uz pomoć roditelja, naučiti da prepoznaju različite teksture i vezuju ih za realne situacije u prirodi i okruženju. Kratak tekst, u delovima koncipiran kao privlačna rima, objašnjava osnovne pojmove vezane za prikazane životinje i situacije na farmi. Knjiga razvija moć zapažanja, pamćenja i fine motorike na uzrastu vizuelno dopadljiv, lako razumljiv i pamtljiv način.

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu papira, poveza i štampe, knjiga je izuzetno izdržljiva i bezbedna za decu.

Korice: taktilna naslovna strana - naslov knjige štampan „tekstilnom“ bojom u petom prolazu + mat plastifikacija + spot lak. Zaobljeni uglovi.

Za uzrast od 1 do 5 godina.

Format: 23x20 cm
Broj strana: 16
Pismo: ćirilica
Povez: Tvrd + taktilni dodaci

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption