Ukupna cena:

LAROUSSE MONTESORI RADNA SVESKA: PRVA OTKRIĆA - Delfin Urvoj

  • LAROUSSE MONTESORI RADNA SVESKA: PRVA OTKRIĆA - Delfin Urvoj
4.92 EUR
5.17 USD
580.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: LAROUSSE MONTESORI RADNA SVESKA: PRVA OTKRIĆA - Delfin Urvoj

Na početku, vaše dete će se susresti sa senzornim rancem, koji će postati njegov vodič kako bi se svim čulima upoznalo sa različitim materijama i došlo do saznanja koja će mu pomoći u povezivanju apstraktnih pojmova. Takođe, steći će samostalnost i razviti samopouzdanje, obogatiti fond reči, razviti koncentraciju i orijentaciju, moć zapažanja i grafomotoričke veštine. Kako bi realizovalo brojne aktivnosti, zasnovane na Montesori pedagogiji, dete će koristiti materijal koji je priložen na kraju sveske.

Pomoću radne sveske “Prva otrkića“ vaše dete će:
* upoznati biljke i životinje i pratiti različite faze njihovog razvoja, naučiti godišnja doba, oblike, eksperimentisati sa bojama i različitim agregatnim stanjima vode, kao i sa sastojcima i elementima s kojima se svakodnevno susreće;
* crtati, slikati, saditi biljke tokom aktivnosti na otvorenom, u okruženju koje je pogodno za mnoga otkrića;
* započeti aktivnosti sakupljanja, razvrstavanja i klasifikovanja pravljenjem herbarijuma i igranjem različitih igrica koje uključuju rukovanje senzornim rancem.

Broj strana: 72
Povez: mek
Format: 205 x 285

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption