Ukupna cena:

PLANETA JAPAN - Miško Plavi

  • PLANETA JAPAN - Miško Plavi
6.71 EUR
7.05 USD
790.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PLANETA JAPAN - Miško Plavi

Miško Plavi pojavio se na muzičkoj sceni početkom osamdesetih godina prošlog veka.
Bio je jedan od kreatora “Novog talasa”. Svirajući električnu gitaru, klavijature i bas, sa grupom “D boys”, “Piloti” i “EKV” ostvario je uspešnu karijeru pop i rok muzičara. Od 2000. godine zajedno sa Irinom Dečermić komponovao je muziku za tri filma Jean Marc Barr-a, koju je za svetsko tržište objavio “Virgin Records”. Godine 2004. komponovao je muziku za film “Sivi kamion crvene boje”, Srđana Koljevića, a 2007. za film “Uvođenje u posao”, Vladimira Momčilovića.
Član je SOKOJ-a, kao i udruženja kompozitora Francuske, SACEM-a.
Poslednjih godina ostvario je uspešnu karijeru u Japanu, gde je održao više od 150 koncerata na najelitnijim mestima za jazz i world muziku.
Godine 2008. za japansko tržište objavio je CD “Superbest of Miško Plavi”, kao i CD “Istok ljubi zapad” za PGP-RTS dok je poslednji sniman upravo na brojnim koncertima u Japanu, zbog čega nosi naziv “Live in Japan”.

Broj strana: 151/fotografije/CD “LIVE IN JAPAN”
Format: 14 x 20 cm
Povez: meki
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption