Ukupna cena:

NAS DVA BRATA - Vule Žurić

  • NAS DVA BRATA - Vule Žurić
7.20 EUR
7.92 USD
850.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: NAS DVA BRATA - Vule Žurić
Importer: Vukotić media doo

Legende dr Mladen i Sreten Stojanović

Vule Žurić nas je odavno navikao da glavni junaci njegovih priča, romana, filmskih scenarija i radio-drama budu mahom ljudi o kojima svi makar ponešto znamo iz čitanki i udžbenika istorije.

Sada je pred nama njegova knjiga posvećena biografijama braće Stojanović.
Doktora Mladena istorija i narod Kozare pamte kao slavnog partizanskog komadnata, a Sreten Stojanović se ubraja u naše najbolje vajare, čiji spomenici Karađorđu i Njegošu omeđuju samo srce Beograda. Priča o Mladenu i Sretenu ujedno je i priča o njihovim roditeljima, braći i sestrama, te vršnjacima iz Mlade Bosne.

Ali to je i priča o Prijedoru, Tuzli, Beogradu, Bihaću, Zenici, Zagrebu, Parizu, Beču, Sarajevu i Jadranu, koji su obojica voleli.

Držeći se istorijskih fakata, autor je napisao uzbudljivu i verodostojnu dokumentarnu pripovest o hrabrosti i istrajnosti dva Krajišnika koje nikada nećemo zaboraviti.

Povez: meki
Strana: 208
format: 145x200

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption