Ukupna cena:
64539MUNJE - Žan Ešnoz

MUNJE - Žan Ešnoz

  • MUNJE - Žan Ešnoz
5.08 EUR
5.84 USD
605.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MUNJE - Žan Ešnoz

Roman Munje, zajedno sa Ravelom i Trčanjem spada u trilogiju biografskih romana koje je Ešnoz nazvao „imaginarni životi“. To je „fikcija bez biografskih skrupula“, inspirisana životom Nikole Tesle.
Svi mi volimo da znamo, ako je ikako mogućno, kada smo rođeni. Volimo da nam se jasno kaže u kom je trenutku krenula čitava priča s vazduhom, svetlošću, perspektivom, noćima i razočaranjima, sa zadovoljstvima i danima. Ako ništa drugo, taj nam broj služi kao početna odrednica, njoj zavaljujući znamo kad valja da slavimo sopstvene rođendane. Počev od tog detalja, možemo da formiramo sopstveno viđenje vremena, na čiji značaj jedva da treba podsećati: ogromna većina odluči i pristane da ga neprestano nosi uza sebe, izdeljeno na manje-više vidljive, katkad čak svetlucave brojke, koje kaišem vezujemo za zglob, češće za levi nego za desni.

Format: 21 cm
Broj strana: 135
Povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption