Ukupna cena:

KAVACA - Vesna Milek

  • KAVACA - Vesna Milek
10.89 EUR
11.43 USD
1,296.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KAVACA - Vesna Milek

Ova knjiga je kolaž sačinjen od trenutaka, nepravdi u detinjstvu, stida, prevazilaženja prepreka, mirisa, boja i raspoloženja. Vesna Milek je krhotine sećanja povezala u biografski roman o ranjenom detinjstvu tokom Drugog svetskog rata i posle njega, komunističkoj partiji u Milanu, padu Musolinija, prvim zaljubljivanjima, prvim udarcima u bokserskom ringu, poeziji Vitomila Zupana, doživljenim olujama na moru, Lenjingradu odmah posle rata, sudbonosnoj ljubavi, bolu i gubicima.


To je knjiga od koje ti može pući srce ako nemaš snage da budeš dovoljno ponizan i usudiš se da ne poštuješ dovoljno život. Takva knjiga se može pokloniti samo iz ljubavi – u ime lepote i slobode.
- Katja Pegan, rediteljka i direktorka Pozorišta Kopar.

Čudesno iskrena, lepa i potresna knjiga. Boris Kavaca se kalio kroz mučne izazove surovog i burnog života prepunog teških unutrašnjih borbi i velike patnje. Te ispovesti su ogledalo njegove titanske snage, osetljivosti i plemenitosti. Kakav čovek! Hvala Vesni Milek!
- Dušan Jovanović, pisac i reditelj

„Ako ima nešto smešno, onda je to zaljubljeni Kavaca“, piše u toj silovitoj, emotivnoj, divljoj i tragičnoj romansiranoj biografiji, i ako je nešto čudesno, to je upravo činjenica da ju je, kao u jednom dahu i jednim zamahom, zapisala žena kao što je Vesna Milek.
- Samo Rugelj, publicista i direktor izdavačke kuće UMco.

Tvrdi povez, latinica
F 19,5 X 13,5

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption