Ukupna cena:

GROF ČEDOMILJ MIJATOVIĆ - Slobodan G. Marković

  • GROF ČEDOMILJ MIJATOVIĆ - Slobodan G. Marković
10.16 EUR
10.67 USD
1,210.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: GROF ČEDOMILJ MIJATOVIĆ - Slobodan G. Marković

Čedomilj Mijatović (1842-1932), bio je šest puta ministar finansija, tri puta ministar inostranih dela, diplomata velikog iskustva, poslanik Kraljevine Srbije u Londonu (tri puta), Hagu, Bukureštu i Carigradu, senator Kraljevine Srbije, jedan od vođa Napredne stranke. Na kulturnom planu bio je jedan od najomiljenijih književnika svoga doba, uvaženi istoričar, glavni posrednik između srpske i engleske kulture, prvi i dugogodišnji novinski dopisnik iz Londona, najistaknutiji prevodilac sa engleskog na srpski u XIX veku, vodeći ekonomski i finansijski stručnjak, istaknuti pisac i prevodilac verske proze, i poznati spiritista. Istoričar Slobodan G. Marković je nakon 9 godina istraživanja u ovom izuzetno nadahnutom životopisu uspeo da obuhvatiti sve pomenute delatnosti.

Format 17x24 cm • 482 str.

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption