Ukupna cena:
20361DEJVID BOUVI - Nik Stivenson

DEJVID BOUVI - Nik Stivenson

  • DEJVID BOUVI - Nik Stivenson
9.98 EUR
11.48 USD
1,188.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: DEJVID BOUVI - Nik Stivenson

Dejvid Bouvi je globalna superzvezda, jedna od najznačajnijih ikona modernog doba, a njegova karijera prožima pet decenija dug razvoj popularne muzike. Od prvih snimaka 60-ih godina, preko izmišljenih likova 70-ih (Ziggy Stardust, Aladin Sane i Thin White Duke) do zvezde koja puni stadione 80-ih i nastojanja da ponovo oživi sopstvenu kreativnost poslednjih godina, Dejvid Bouvi je bio inspiracija milionima sledbenika i fanova širom sveta. Ovaj prikaz njegovog života, imidža i muzike obuhvata i pitanja kulture mladih, istorije, individualizacije, rasizma polova i seksualne politike. Među brojnim talentima Dejvida Bouvija je i njegova sposobnost da u okvire popularne kulture sažme ključne suprotnosti modernog doba. Analizirajući imidž, muziku, tekstove pesama i intervjue sa Bouvijevim fanovima autor nastoji da razotkrije tajnu koja pola veka okružuje boemskog princa pop muzike.
Nik Stivenson daje fascinantan portret Dejvida Bouvija. Vidimo Bouvija kako se menja kroz vreme, vidimo njegovu sliku datu kroz društvene teorije i kroz fantaziju i maštu njegovih fanova. Ovo je intrigantna studija o jednoj od najkontroverznijih ikona pop muzike.
Kris Rojek, Nottingam Trent University

povez: Tvrd, format: 12 x 19

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption