Domaća Knjižara
Ukupna cena:

BORHES: ŽIVOT POČINJE - Žan Pjer Berne

  • BORHES: ŽIVOT POČINJE - Žan Pjer Berne
6.35 EUR
6.67 USD
756.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: BORHES: ŽIVOT POČINJE - Žan Pjer Berne

Žan-Pjer Berne govori u ovom izuzetnom delu o desetak godina prijateljstva sa Horheom Luisom Borhesom. Kada je 1975. postavljen za kulturnog atašea Francuske ambasade u Buenos Ajresu, Bernes upoznaje velikog argentinskog pisca i ubrzo postaje stalni posetilac u njegovom stanu, na večerama koje su samo povod za razgovore o književnim, muzičkim ali i intimnim temama. Ova pripovest o susretima i anegdotama otkriva upravo deo Borhesovog intimnog života, što je i bila molba koju je on uputio Bernesu. Njihov drugi niz razgovora započinje kada je autor imenovan za glavnog urednika Borhesovih sabranih dela u čuvenoj kolekciji Plejada i kada ponovo blisko sarađuje sa književnikom, ovog puta u Ženevi, sve do njegove smrti 1986.

Tvrdi povez, latinica
F 19,5 x 13,5

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption