Ukupna cena:

ARHITEKTA MARIO JOBST - Zoran Manević

  • ARHITEKTA MARIO JOBST - Zoran Manević
4.54 EUR
4.77 USD
540.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ARHITEKTA MARIO JOBST - Zoran Manević

MULTIMEDIJALNA MONOGRAFIJA

Monografija o poznatom srpskom arhitekti starije generacije, Mariju Jobstu, predstavlja deo edicije „Srpski arhitekti“ izdavačke kuće Centar za graditeljsko nasleđe iz Beograda. Realizovana je kao multimedijalno izdanje sa pratećom štampanom publikacijom, u modernom interaktivnom dizajnu.

MARIO JOBST je rođen 1940. godine u Beogradu. Diplomirao je na Arhitektonskom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1971. Zaposlen u preduzeću “Energoprojekt” (od 1972. do 2003.), a danas u projektnom birou "DOMAA". Bavi se urbanističkim i arhitektonskim projektovanjem, delujući vrlo aktivno i plodno u našoj sredini, ali i u inostranstvu (ruske i afričke zemlje). Predstavlja jednog od najkreativnijih i najznačajnijih savremenih srpskih graditelja. Njegovu arhitekturu odlikuje ekspresionistička ali otmena forma, tradicionalističko poimanje funkcije ljudskog staništa, izuzetno visok nivo imaginacije i originalnosti. Ovo, uz poznate i široko priznate likovne karakteristike Jobsta zasluženo svrstavaju u klasike srpske arhitekture.

tvrda kutija + štampa 40. str kolor + multimedija CD

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption