Domaća Knjižara
Ukupna cena:

A KO SI TI? - Miki Manojlović

  • A KO SI TI? - Miki Manojlović
6.30 EUR
6.93 USD
750.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: A KO SI TI? - Miki Manojlović

AUTOMONOGRAFIJA PREDRAGA MIKIJA MANOJLOVIĆA.

Pod dosta intrigantnim naslovom “A ko si ti?” pojavila se monografija o Predragu Mikiju Manojloviću, jednom od najpoznatijih glumaca i stvaralaca na ovim prostorima. Knjiga je plod zajedničke saradnje Udruženja dramskih umetnika Srbije i izdavačkih kuća “Službeni glasnik” i “Vukotić media”, kao dug prema nosiocu prestižnog “Dobričinog prstena” u 2012. godini.

Knjiga nije klasična monografija. Ona, čak, nosi podnaslov “automonografija” jer je satkana od više od 60 intervjua koje je slavni glumac dao raznim medijima u poslednjih 25 godina. U njima je Manojlović sve rekao: o glumi, filmu, pozorištu, kulturnim prilikama, kulturnim radnicima, svetskim zvezdama, ljubavi, prijateljstvu… Manojlović je, tako, celog sebe “izneo na scenu”, predstavio se vatrometom sjajnih ideja i mudrih, doslednih stvaralačkih stavova. Zato je, posle otkrivanja sebe i pokazujući “evo, ja sam to” i postavio svim drugim pitanje “A ko si ti?”

Posle više od 70 odigranih uloga u filmovima, više od četrdesetak u najvećim pozorišnim komadima i na desetine u televizijskim serijama, Miki Manojlović kao da ima pravo na to pitanje. “Manojlović je obeležio stil naših dana”, kako je pisao jedan kritičar, i “sluga i gospodar scene, plemić glume”, dodao je drugi. I zato se ova monografija, na 350 stranica, o jednom od naših najuzvišenijih glumačkih izdanaka i čita kao što se i gleda uzbidljiva, bogata, raskošna i zavodljiva pozorišna igra.

Format: 14,5x20,5
Povez: Broš
Pismo: Latinica
Broj strana: 350

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption