Ukupna cena:

ŽIVI I PAMTI - Valentin Rasputin

  • ŽIVI I PAMTI - Valentin Rasputin
4.99 EUR
5.24 USD
594.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ŽIVI I PAMTI - Valentin Rasputin

Kada sam 1978. godine prvi put pročitala roman "Živi i pamti" bila sam potpuno očarana ovom izvanrednom knjigom, snažnom i nesvakidašnjom vešću o ljubavi, snazi, hrabrosti, samilosti i žrtvi.
Od tada "Živi i pamti" je jedna od knjiga kojima se vraćam, a Valentin Grigorijevič Rasputin jedan od mojih najdražih pisaca.

"Živi i pamti" je napeta i dramatična, a jednostavna i krajnje životna priča. Živa i teška ljudska drama o borbi jedne izuzetne žene da rasplete svoju zamršenu sudbinu. O ženi koja je spremna da ponese sve terete i da svojom poslednjom žrtvom iskupi sebe, a spase slabijeg od sebe - svog muža.
Valentin Grigorijevič Rasputin je najveći savremeni ruski pisac, omiljen među čitaocima, nagrađivan i prevođen. U svojoj domovini, ali i u čitavom svetu, poznat je kao gorostas sa Bajkala. To ime mu sasvim pristaje.
Ljiljana Habjanović Đurović

Format: 21 cm
Broj strana: 254
Povez: Broširani

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption