Domaća Knjižara
Ukupna cena:

VODIČ ZA DEVOJKE KROZ APSOLUTNO SVE - Melisa Kerš

  • VODIČ ZA DEVOJKE KROZ APSOLUTNO SVE - Melisa Kerš
7.55 EUR
7.93 USD
899.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VODIČ ZA DEVOJKE KROZ APSOLUTNO SVE - Melisa Kerš

Saznaćete: korisne stvari o štednji, penzionom planu i gomili drugih finansijskih stvari o kojima niko ne želi da govori; zašto još danas morate ostaviti cigarete; kako da pronađete pravog lekara, od dermatologa do ginekologa; korisne savete o flertovima, prevarama, šemama za jednu noć i vezama na duge staze; kako da izađete na kraj sa svojom porodicom; kako kuvanje za jednu osobu ne mora da bude depresivno; zašto su cipele vrlo čest fetiš, kao i mnoge druge stvari koje će vam APSOLUTNO ulepšati život! Knjiga namenjena mladim ženama koje se suočavaju sa raznim životnim izazovima u stvarnom svetu, zabavna i korisna, daje primere iz svih aspekata života. Podeljena je u deset poglavlja koja obuhvataju savete u vezi sa zdravljem, novcem, karijerom, prijateljima, manirima, ljubavlju, domom, duhovnošću, porodicom i modom. Realna i neverovatno detaljna knjiga koja će vam dati odgovore na sva pitanja koja ste hteli da postavite starijoj sestri ili najboljoj prijateljici...

461 str. - mek povez - 170x205 mm

Prosečna ocena (10) 10

12-apr-2011 04:07:36
SERBIA
Ocena 10
Knjiga e vis enego fantasticna.Kupila sam je na poklon sestricini koa ia 20 a onda uzela sebi:)

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption