Ukupna cena:

VELIKA ZAMISAO - Stiven Hoking

  • VELIKA ZAMISAO - Stiven Hoking
8.39 EUR
8.81 USD
999.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VELIKA ZAMISAO - Stiven Hoking

U ovom značajnom delu, Stiven Hoking poziva se na zakone prirode i fizike kako bi odgovorio na neka od najznačajnijih pitanja vezanih za ljudsko postojanje. Ova knjiga prava je riznica mudrosti koja je proistekla iz čitavog životnog veka posvećenog pitanjima kojima se nekada bavila filozofija, ali koja su sada domen nauke.

Kako univerzum može biti stvoren ni iz čega? Zbog čega smo ovde? Da li posedujemo slobodnu volju? Šta je ta "velika zamisao" koja je uticala na to da pronađemo dom u jednom univerzumu, kad znamo da je život moguć u hiljadama njih? Prema Stivenu Hokingu,
vrlo smo blizu tome da razumemo ne samo najtananije niti našeg univerzuma već i samog postojanja.

"Jedan od najgenijalnijih umova posle Ajnštajnovog doba."– Daily Express

"Hoking je naučnik izuzetno britkog uma." – Sunday Times

"Hoking nas vodi kroz evoluciju savremenog razmišljanja o kosmogoniji, od Aristotela i Kopernika, pa sve do Njutna i Ajnštajna." – Sydney Morning Herald

156 str. - tvrd povez - 145x205 mm

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption