Ukupna cena:

TESTAMENT G. NAPUMOSENA DA SILVE - Žermano Almejda

  • TESTAMENT G. NAPUMOSENA DA SILVE - Žermano Almejda
6.70 EUR
7.03 USD
770.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TESTAMENT G. NAPUMOSENA DA SILVE - Žermano Almejda

Nakon što je preminuo g. Napomuseno da Silva Araužo, jedan od najuglednijih stanovnika San Visentea, otkriva se da je iza sebe, pored bogatstva, ostavio i testament otkucan na 378 listova hartije, sa pridodatih deset strana ispisanih rukom. Iako su svi na Zelenortskim Ostrvima mislili da znaju ko je g. Napomuseno, uvaženi preduzetnik koga su krasile nebrojene vrline, neženja i nekadašnji vlasnik prvog automobila na ostrvu, čitanje testamenta naglas, jednog toplog popodneva, ostaviće u šoku sve prisutne, a naročito njegovog jedinog naslednika, sinovca Karlosa.

Da Silvin testament samo je formalno testament, jer u svojoj pedantnosti g. Napomuseno uspeva da ovom suvoparnom dokumentu pruži memoarski karakter i prožme ga dahom života, opisujući do najsitnijih detalja svoje dane i svoja dela. Od zapisa počivšeg Arauža, ali i svedočenja onih koji su ga poznavali, sklapa se dirljiv i duhovit mozaik složenih samoobmana, snova i nada čoveka kojem su se na putu ka uspehu i sreći desili razni obrti sudbine, vanbračno dete i loše poslovne procene.

Format: 21 cm
Broj strana: 125
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption