Domaća Knjižara
Ukupna cena:

TA TAKO OTMENA KURVA. - Huan Marse

  • TA TAKO OTMENA KURVA. - Huan Marse
10.08 EUR
10.08 USD
1,190.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TA TAKO OTMENA KURVA. - Huan Marse
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

Jednog januarskog dana 1949. Godine u bioskopu „Delisijas” daje se projekcija filma „Gilda”. Karol prisustvuje toj sesiji, iako se, umesto da sedne u gledalište, penje u kabinu za projekcije. Tamo je čeka Fermin Sikart, operater, koji će, u zamenu za sitninu i bednu užinu, uživati u njenim čarima. To nije prvi put da se Karol i Fermin susreću između filmskih traka i prljavih čaša, ali tog dana nešto krene naopako i Karol neće izaći živa sa sastanka.
Trideset godina kasnije, u leto 1982, neko se trudi da ove jezive događaje pretoči u film. Dosijea su jasna: dogodio se zločin, postojali su žrtva i ubica. Fermin, okrivljeni koji je priznao krivicu, veoma se dobro seća kako je zadavio svoju dragu Karol, pomoću celuloidne trake, ali više ne zna zašto. Sledeći nit ovog pitanja Huan Marse gradi svoj poslednji roman, koji se vrti oko hirova sećanja.

Format: A5
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 176

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption