Ukupna cena:

SVAĐA MAČAKA - Eduardo Mendosa

  • SVAĐA MAČAKA - Eduardo Mendosa
6.35 EUR
6.67 USD
756.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SVAĐA MAČAKA - Eduardo Mendosa

Englez po imenu Entoni Vajtlends vozom stiže u nemirni Madrid u proleće 1936. godine. Treba da odredi autorstvo jedne do tada nepoznate slike, koja pripada zbirci jednog prijatelja vođe španskih fašista, Hose Atonija Primo de Rivere, a čija ekonomska vrednost treba odlučujuće da doprinese krucijalnoj političkoj promeni u istoriji Španije. Turbulentne ljubavi sa ženama iz različitih društvenih klasa zanose kritičara umetnosti, i daju mu vremena da uoči kako se množe njegovi progonitelji: policija, diplomate, političari i špijuni, i sve u ambijentu zavere i opšteg zapleta.

Izuzetan narativni dar Eduarda Mendosa uspeva savršeno da kombinuje ozbiljnost navedenih događaja sa veoma suptilnim i poznatim autorovim smislom za humor, jer svaka tragedija je takođe delom i ljudska komedija.

pismo: Latinica
strana: 330
format: 13x20
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption