Domaća Knjižara
Ukupna cena:

SLUŽITELJKA - Seraj Šahiner

  • SLUŽITELJKA - Seraj Šahiner
6.69 EUR
7.02 USD
790.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SLUŽITELJKA - Seraj Šahiner
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

„Mercana Hanim ne podnosi da je zovu ’Hanim’ (žena). Razlog je jednostavan. Ona zna da joj to što se zove Mercana Hanim nikada neće biti prednost u životu. Zaista, ime ‘Hanim’, koje joj je dato, koristi se za dozivanje čistačice, iako je to zapravo način obraćanja dami s poštovanjem."

Ovo je roman o jednom živahnom liku u današnjici koji naprosto izleće iz stranica ovog romana. Uz vetar nade ponovo otkrivamo Istanbul u novom ruhu današnjice.
Seraj nas vodi od groblja, preko džamija, do crkava, vetrom nade u drveće želja. Ona menja vizuru čitaoca, čak i oni koji veruju da protivrečnosti koje je čovek uspostavio mogu da se promene Božjom rukom, oni koji ne mogu da stoje kad nema nikoga na koga se mogu osloniti, oni koji ne mogu da se ukorene osim u senke sveta, oni koji ne mogu da nađu živog saputnika osim mrtvih, pojavljuju se o ovom romanu.
Služiteljka postaje sašaptač sa našom dušom, razumejući svakoga i svačiji pogled na svet.

Ovo je roman jedne generacije, one koja je sada tu i koju će prevazići mladi naraštaji u dahu vetra.

strana: 163
format: A5
povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption