Ukupna cena:

SLUČAJ PUTOKAZA - Ijan Pirs

  • SLUČAJ PUTOKAZA - Ijan Pirs
9.16 EUR
9.61 USD
1,090.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SLUČAJ PUTOKAZA - Ijan Pirs

Smeštena u Oksford šezdesetih godina sedamnaestoga veka – što je bilo vreme i mesto velikih intelektualnih, naučnih, verskih i političkih previranja – radnja ovog izuzetnog romana zasniva se na priči o mladoj ženi Sari Blandi, koja biva optužena za ubistvo Roberta Grouva, člana Novog koledža. Događaje u vezi s njegovom smrću opisuju četiri svedoka: Marko da Kola, Mlečanin i katolik, s namerom da prisvoji pravo na pronalazak transfuzije krvi; Džek Preskot, sin navodnog izdajnika rojalista, odlučan u nameri da osveti svoga oca; Džon Volis, glavni kriptograf i Kromvelov i Čarlsa II, matematičar, teolog i ozlojeđeni spletkaroš, i Entoni Vud, čuveni oksfordski antikvar. Svaki od njih priča svoju verziju onoga što se dogodilo, ali samo jedan otkriva izvanredno neobičnu istinu. Briljantno napisan, potpuno uverljiv, roman koji drži vašu pažnju od prve do poslednje stranice. Čitanje Slučaja putokaza je avantura koju nećete zaboraviti.

„Svako ko pročita ovaj roman poželeće da ga preporuči prijateljima... On predstavlja spoj čistog uživanja kakvo pruža Agata Kristi i intelektualne prefinjenosti Umberta Eka... nemojte propustiti da ga pročitate.“
Sunday Times

„Ovo je knjiga od onih koje se čitaju uz baterijsku lampu ispod jorgana. Istorijska detektivska priča koja konkuriše Imenu ruže pruža nam retko uživanje spojem složenog zapleta i uvida u političke intrige u Engleskoj iz doba Restauracije.“
Times

„Pirs oživljava uzavreli svet sedamnaestog veka...“
Daily Telegraph

„Duboko učeni triler, ali učenost nosi s lakoćom, a elementi zapleta se glatko uklapaju.“
Independent

„U Pirsovom romanu prepliću se zamašna pripovest, istorija i lične tragedije sa pitkim smelo domišljatim trilerom.“
Independent on Sunday

„Temeljno istraženo i briljantno zamišljeno... izuzetno dostignuće.“
Sunday Telegraph

Format: 13x20 cm
Broj strana: 677 strana
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption