Domaća Knjižara
Ukupna cena:

SANJAR - Vladimir Arkadjevič Čugunov

  • SANJAR - Vladimir Arkadjevič Čugunov
8.47 EUR
8.89 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SANJAR - Vladimir Arkadjevič Čugunov
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

Surova nepredvidlјivost i neizvesnost lјubaviČugunovlјeva saga Sanjar narativno je i stilski dobro smeštena između početka očeve sredovečnosti i sinovlјevog punoletstva i njihove zalјublјenosti u istu, osobenu, mladu udovicu Jelenu Sergejevnu. U porodičnom okviru i stecištu baroknih profesija i rođaka, kolega, vršnjaka, suseda i prolaznika, precizno se promovišu polovi, misli i osobine, karakteri i generacije. Ništa toliko ne protresa njihov životni kalendar kao lјubav i ono što od lјubavi čini gospodara iskušenja i neizbežnosti... Vrvi u ovom romanu odabran izbor likova, pre svega pisaca basnoslovne radoznalosti, budući da književnost okuplјa i drži duh porodice u kojoj gotovo svaki od njenih članova upozorava čitaoca na osvajanje slobode i sebe – gestovi i grimase pretvaraju se u oličenja i pokrete, doba se menjaju, ali lјubav je neporeciva i bespogovorna. Znaju to i Aleksej Vitkijevič, i njegova supruga i dva sina, i njegove ćerke Vera i Ljuba, i bogougodna baka, i svet iskrenih prijatelјa, koji tvore autentičnu atmosferu knjiga ruskih klasika, od Puškinove proklamacije lјubavi, preko Čehova, Paustovskog, do Bunjina, pa čak i Jesenjina..

Broj strana: 262
Format: 145x205
povez: broš
Pismo: ćirilica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption