Ukupna cena:

RIBE - Melisa Broder

  • RIBE - Melisa Broder
8.32 EUR
8.74 USD
968.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RIBE - Melisa Broder

Lusi, glavna junakinja romana Ribe, već devet godina piše disertaciju o antičkoj pesnikinji Sapfo. Nakon burnog raskida sa dečkom, odlazi u predivnu kuću iz snova svoje polusestre na Venis biču, gde će pokušati da se izbori sa usamljenošću. Provodi dane na (beskorisnim) grupnim terapijama, izlazi s nepoznatim muškarcima koje upoznaje preko Tindera, u nadi da će u površnim ljubavnim avanturama uspeti da pronađe lek za svoje probleme. Kada šetajući plažom upozna prelepog, misterioznog Tea, Lusi će pokušati da smogne snage i odbaci se o dno koje je dotakla. Dok u svom naučnom radu oživljava mitološki svet antike, paralelno s tim, u stvarnom životu, strastvenom vezom s misterioznim mladićem uranja u svet mitoloških bića.

Melisa Broder piše hrabro i provokativno, šokantno ali zavodljivo, i svakako s velikim erotskim nabojem. Čitalac od prve stranice biva uvučen u mračan, ali magnetski privlačan svet Riba, prinuđen da preispituje granice realnosti i zbilje, da se prepušta primamljivim i romantičnim scenama, ali i da svedoči surovim i ponekad ne baš najprijatnijim erotskim prizorima.Prevod sa engleskog: Ana Stefanović***

Ukoliko vam se svideo Oskarom nagrađeni film Oblik vode, ovo je knjiga za vas!Lusi, naratorka i antijunakinja romana Ribe Melise Broder, umesto srca ima crnu rupu: snaga njene emotivne potrebe tako je intenzivna da guta sve pred sobom. ‒ NjujorkerBroder ima talenat da pretvara eksplicitne seksualne prizore, humor, žensku neurozu, najniže emocije u neku vrstu uzbudljivog i zabavnog nihilizma. ‒ Vog

Pismo: Latinica
Povez: Broš
Format: 21 cm
Strana: 349

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption