Ukupna cena:

RAVNICE POVRATKA - Džin Auel

  • RAVNICE POVRATKA - Džin Auel
9.24 EUR
9.70 USD
1,100.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RAVNICE POVRATKA - Džin Auel

Četvrta knjiga u serijalu Deca Zemlje - očaravajući serijal Deca zemlje postao je književni fenomen, omiljen kod čitalaca širom sveta. U sjajnoj priči, živo autentičnoj i zabavnoj kao i one koje su prethodile, vraćamo se najranijim danima ljudskog roda i zanosnim pustolovinama odvažne žene zvane Ejla. Sa svojim saputnikom, Džondalarom, Ejla se upućuje na svoje najopasnije i najsmelije putovanje – daleko od toplih ognjišta Lovaca na mamute i u nepoznato. Njihova odiseja odigrava se na travnatim vetrometinama Evrope Ledenog doba, lepom ali slabo naseljenom kontinentu, među ljudima sklonim izdajstvu. Neke od njih Ajla i Džondalar će zainteresovati svojim novim veštinama, kao što su kroćenje divljih konja i vuka, drugi će ih izbegavati, uplašeni onim što ne mogu da razumeju; treći će ih zastrašivati. Ali Ejla, ne pamteći narod iz kog je potekla, i Džondalar, željan povratka među svoje, vođeni unutrašnjim nagonom nastavljaju svoje naporno putešestvije spektakularnim prostorima još neotkrivenog sveta u potrazi za mestom koje će moći zvati svojim domom.

Format: 21 cm
Broj strana: 668

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption