Domaća Knjižara
Ukupna cena:

RAJ PO LARSU D. - Žoao Tordo

  • RAJ PO LARSU D. - Žoao Tordo
7.07 EUR
7.42 USD
825.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: RAJ PO LARSU D. - Žoao Tordo
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

„Mi smo oni koji su došli pre nas i otići ćemo sa svima koji su bili sa nama."
Jednog zimskog jutra Lars izlazi iz stana i zatiče mladu šiparicu usnulu u njegovom automobilu. On je pisac u šezdesetim godinama, i nekoliko sati kasnije upušta se u putovanje sa devojkom, ostavljajući za sobom dugogodišnji brak i nedovršen roman „Oplakivanje Elijasa Groa".

Ovo je druga knjiga trilogije Žoaoa Torda, sa sasvim drugačijom strukturom u odnosu na prethodne piščeve knjige, kojom se autorova spisateljska veština dodatno izbrusila i dosegla zreliji nivo. Priča nosi jak emocionalni naboj koji nikada ne napušta Tordova dela: primorani da napustimo svoju zonu komfora, nalazimo se pred likovima u rvanju sa izuzetno moćnim unutrašnjim konfliktima i ne ostajemo ravnodušni na strepnje koje ih prate.

Format: A5
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 150

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption