Domaća Knjižara
Ukupna cena:

PROPOVEDNIK - Kamila Lekberj

  • PROPOVEDNIK - Kamila Lekberj
5.46 EUR
5.73 USD
650.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PROPOVEDNIK - Kamila Lekberj

Drugi roman poznate spisateljice na srpskom jeziku.

Ilustracija - Bob Živković.

Nominovan je za "Najbolji švedski krimiroman 2004" od strane Švedskog detektivskog društva (Svenska Deckarakademin).

Dečak pronalazi mrtvu ženu u Kraljevoj pukotini (Kungsklyftan) u Fjelbaki. Patrik Hedstrem i njegove kolege iz policijske stanice Tanumšede stavljeni su pred teško rešivu misteriju. Kakve veze ima leš sa dve devojke koje su nestale u okolini pre skoro dvadeset pet godina? Pokazalo se da je istina okrutnija nego što su ikad mogli da naslute... Sa druge strane ljubav cveta između Patrika i njegove devojke Erike, koja je trudna.

2009. je bila godina kada su evropski čitaoci zapravo otkrili knjige Kamile Lekberj.

Na listi najprodavanijih pisaca tokom prošle godine u Evropi (na kojoj inače vodi još jedan ne potpuno nepoznat švedski pisac) nalazi se Kamila Lekberj kao broj šest. To je senzacionalno dobro. Francuzi i Španci još odavno vole knjige o Patriku, Eriki i drugima u Fjelbaki. Sada su i Italijani pali na Lekberj. Prvo izdanje od 40 000 primeraka Ledene princeze prodalo se za nedelju dana u Italiji.

Broj strana: 330

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption