Ukupna cena:

POSLEDNJI ČOVEK KOJI JE GOVORIO KATALONSKI - Karles Kasažuana

  • POSLEDNJI ČOVEK KOJI JE GOVORIO KATALONSKI - Karles Kasažuana
8.39 EUR
8.81 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: POSLEDNJI ČOVEK KOJI JE GOVORIO KATALONSKI - Karles Kasažuana

Kada bi katalonski nestao ko bi bio poslednji čovek koji ga je govorio?
Jedan od protagonista ovog romana, pisac Mikel Rovira, posvećuje sav svoj stvaralački kapacitet u potrazi za odgovorom na ovo pitanje. Rovira zamišlja Kataloniju u kojoj je katalonski nestao i istražuje njegove uzroke, kao u detektivskom romanu. Katalonski jezik je žrtva, istraživač je američki profesor koji želi da razjasni razloge nestanka jezika, dok je svedok poslednji čovek koji govori katalonski.

Ramon Balager, drugi protagonista, takođe je pisac i ne želi da napusti stan u kome živi pre nego što završi roman koji piše, uprkos činjenici da mu vlasnik ostatka zgrade zagorčava život kako bi ga naterao da proda stan i iseli se. Balager se odriče mnogo novca i udobnosti zbog svog rada. Da li ova žrtva ima smisla?

pismo: latinica
strana: 182
format: A5
povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption