Ukupna cena:

ODE ŽENA KOD DOKTORA - Rej Klun

  • ODE ŽENA KOD DOKTORA - Rej Klun
5.44 EUR
5.98 USD
648.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ODE ŽENA KOD DOKTORA - Rej Klun

Stejn i Karmen su moderni, zdravi i bogati. Mladi su, biznis im dobro ide, ponosni su roditelji jednogodišnje Lune. Kako se njihov život, koji se mahom sastojao od odlazaka sa jedne velike zabave na dugo i zabavno putovanje, pretvorio u ovu literarnu odu ljubavi? Kako voli i pati čovek 21 veka? Kako se sve promenilo kad je, jednoga dana, žena otišla kod doktora?

Prvi roman Reja Klunija "Ode žena kod doktora" evropska čitalačka i kritička javnost dočekala sa velikom pažnjom i razumevanjem, pa je ovaj roman mesecima na vrhu lista čitanosti ne sam u Hoalndiji, već i u Nemačkoj, Italiji, Francuskoj, a i u Americi je doživeo veliki broj izdanja. Iako je reč o bolnoj porodičnoj drami, koja podseća na Segalovu "Ljubavnu priču", "Žena ode kod doktora" je amsterdamska urbana storija o junacima koji žive svoje vrtoglave uloge između popularnih klubova, po ritmu marketrinškig agencija, u duhu najnovije mode i, naravno, fudbala. Klunijeva autobiografska ispovest ukazuje na emotivnu ranjivost modernog čoveka, bez obzira na uljuljkuće blagodeti napredne tehnologije i finansijsku moć.

Knjiga je u vrlo kratkom roku prevedena na desetak jezika i prodata jednoj filmskoj kompaniji po dosad najvišoj ceni koja je ikada ponuđena za debitantski roman.

Srpsko izdanje ovog romana, u znalačkom prevodu Ivane Šćepanović, štampano je uz podršku Holandskog fonda za literarnu i prevodilačku produkciju.

324 strane, broširan povez, izdavač: Globosino ALEKSANDRIJA

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption