Ukupna cena:

MORE - Džon Banvil

  • MORE - Džon Banvil
5.03 EUR
5.28 USD
599.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MORE - Džon Banvil

Istoričar Maks Morden vraća se u primorsko selo u kome je kao dete proveo letnji raspust. Taj put za njega je istovremeno bekstvo od nedavnog gubitka, ali i suočavanje s davnašnjom traumom.

Te davne godine porodica Grejs pojavila se kao s drugog sveta. Gospodin i gospođa Grejs, velikosvetski opušteni i iskreni, ne liče na odrasle koje je Maks do tada sretao. Ipak, mnogo više ga opčinjavaju njegovi vršnjaci, blizanci Grejs – nemi, bezizrazni Majls i vatrena, zavodljiva i otvorena Kloi. On ih upoznaje podrobno, gotovo intimno, a ono što je usledilo proganjaće ga do kraja života i odrediti sve dalje događaje.

Napisan Banvilovim preciznim i opsedajuće lepim stilom, roman More je ujedno pomirenje s gubitkom i izuzetno razmišljanje o identitetu i uspomenama. Krajnje neodoljivo, duboko dirljivo i prosvetljujuće, ovo je jedno od najboljih dela prefinjenog majstora jezika.

"Banvil nemilosrdno iznosi pojedinosti i ima dar za enigmatsku jasnoću."
- Daily Telegraph

"Ovaj autor potpuno vlada svojom umetnošću."
- The Times

"Banvil je jedan od najvećih stilista današnjice."
- Spectator

"Ovo delo je istančana studija o tuzi, sećanju i ljubavi."
- Žiri za dodelu Bukerove nagrade

DOBITNIK BUKEROVE NAGRADE ZA 2005.

Format: 13x20 cm
Broj strana: 179 strana

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption