Ukupna cena:

MONTANOVO ZLO - Enrike Vila Matas

  • MONTANOVO ZLO - Enrike Vila Matas
7.53 EUR
7.91 USD
897.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MONTANOVO ZLO - Enrike Vila Matas

Montanovo zlo je najpoznatiji roman vodećeg savremenog španskog pisca Enrikea Vila-Matasa.
Ova knjiga je prevedena na 13 svetskih jezika i dobila je pet velikih svetskih književnih nagrada.
Montanovo zlo je, u isto vreme, i avanturistički roman, i intimni dnevnik, i provokativni memoari, i fantastika, i putopis. Ali on je sve to zajedno i mnogo više od toga.
U ovom uzbudljivom, maštovitom i izvrsno komponovanom romanu pojavljuju se veliki klasični i moderni pisci: Servantes i Stern, Kafka i Muzil, Žorž Perek i Robert Bolanjo, Džon Kuci i Zebald, Danilo Kiš i Klaudio Magris.
Glavni junak romana vodi čitaoca na uzbudljivo putovanje do evropskih gradova kao što su Nant, Barselona, Lisabon, Prag ili Budimpešta, ili do Azora i čileanske luke Valparaiso.
U središtu romana Montanovo zlo nalazi se junak u čijem se životu ostvaruju najuzbudljivije stranice klasične i moderne svetske književnosti. Junak Vila-Matasovog romana neprestano oseća da se u njegovom stvarnoj sudbini iznova događaju neki od sudbinskih događaja iz života junaka svetske književnosti. Utoliko se ne zna šta je uzbudljivije: život ili literatura, ono što junak romana čita ili ono što mu se događa.
Montanovo zlo je knjiga puna strasti i preokreta, uzbuđenja i neočekivanih događaja, najraskošnije mašte za koju je savremena književnost sposobna i snažnog pripovedanja o junaku čiji je život postao jedan veliki događaj, a čije je sudbina trajno obeležena nesvakidašnjim izazovima.

Nagrada „Heralde“, Španija
Nacionalna nagrada kritike, Španija
Nagrada kritike, Čile
Nagrada „Enio Flajano“, Italija
Nagrada „Mediči“, Francuska

Format: 14x21
Broj strana: 248
Povez: Tvrdi

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption