Domaća Knjižara
Ukupna cena:

MI O VUKU - Rouz Vajlding

  • MI O VUKU - Rouz Vajlding
10.16 EUR
12.19 USD
1,190.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MI O VUKU - Rouz Vajlding
Importer: Vulkan doo
Country of origin: SERBIA

Sve smo ga poznavale.
Jedna od nas ga je ubila.
Vreme je da svaka ispriča svoju priču.
Sedam žena stoji u šoku u zapuštenoj hotelskoj sobi. Svaka od njih – supruga, tinejdžerka, bivša devojka, novinarka, koleginica, prijateljica, žena koja ga je odgojila – imala je veoma dobar razlog da ubije Džejmija Spelmana, ali nijedna ne priznaje krivicu. Da bi zaštitile jedna drugu, moraju da otkriju ko je počinio zločin.

U borbi sa časovnikom koji neumoljivo otkucava tokom istrage ubistva, tajna svake od tih žena izbija na svetlost dana, a veze među njima vode ka razotkrivanju ubice.

Kao mračan i brižljivo iznijansiran portret ljubavi, odanosti i manipulacije, roman Mi o vuku istražuje uloge koje žene igraju dok pate zbog muškarca… i šta se dogodi kada prestanu da ćute.

„Sa sedam nepouzdanih pripovedača, obrti u ovom trileru nateraće čitaoce da nagađaju.“ – Parade

Pismo Latinica
Povez Broš
Godina 2023
Format 14,5x20,5
Strana 368

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption