Domaća Knjižara
Ukupna cena:

KUĆA NA NASIPU - Danijela Raimondi

 • KUĆA NA NASIPU - Danijela Raimondi
11.19 EUR
11.75 USD
1,320.00 RSD

 

Napomena:
 • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
 • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
  Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
  Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
  Product name: KUĆA NA NASIPU - Danijela Raimondi
  Importer: Dereta
  Country of origin: SERBIA

  Saga o porodici Kazadio

  Igra sa sudbinom... između želja i mračnog proročanstva

  Porodica Kazadio odvajkada živi u selu Stelata, na razmeđi Lombardije, Emilije Romanje i Veneta. Kazadiovi su jednostavni, dobrostojeći i vredni ljudi.

  Međutim, početkom XIX veka, jedan ciganski karavan zaustavlja se u ovom seocu na reci Po, i žitelji Stelate su preplašeni, ali i opčinjeni tim čudnovatim svetom boja i nesvakidašnjih običaja. Đakomo, stidljiv i setan naslednik Kazadiovih, zaljubiće se u jednu od njih, prelepu Ciganku divljeg pogleda, Violku Tosku, i tako začeti naraštaje nemirnih i strastvenih ljudi. Otad se svi potomci ove porodice dele na plavooke i plavokose sanjare koji su povukli na Đakoma, i na crnooke i crnokose vidovite naslednike Violkinih veština. Od Akila, rešenog da izmeri težinu udaha, do Edviđe, koja igra briškule sa čukundedom usnulim pre dva stoleća; od Adele, koja je u potrazi za mužem stigla čak do Brazila, i njene sestre Neve, koja kad je srećna, oko sebe širi opojne mirise, Kazadiovi žive rastrgnuti između nezaustavljive želje da se suprotstave sudbini i opasnog običaja da slede svoje snove. Svako svoj izbor do kraja sprovodi, bilo da je reč o ljubavi ili pobuni, o gladi za pravdom ili volji da se promeni svet. Ali pre svega prkose strašnom proročanstvu koje su jedne olujne noći Violki otkrile tarot karte...

  Saga o porodici koja se raspliće kroz dva stoleća, obuhvatajući i ključne istorijske događaje u Italiji, od revolucionarnih pokreta koji su ishodovali ujedinjenjem do „olovnih godina“ prošlog veka.

  Format: 130x205 mm
  Broj strana: 416
  Pismo: Latinica
  Povez: Mek

  Artikal još nije ocenjen

  Nema komentara

  Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


  ×
  Caption