Ukupna cena:

KRAJ SVETA - T.K. Bojl

  • KRAJ SVETA - T.K. Bojl
8.78 EUR
9.22 USD
1,045.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: KRAJ SVETA - T.K. Bojl

Jednog dana, sredinom neobično bledunjavog i prohladnog leta počeo je da duva vetar. Jako je duvao. Nadigla se prava oluja. I to je bio kraj, ali i početak.

Volter Van Brant, suočen s duhovima neslavne prošlosti svoje porodice, odlučuje da krene u potragu za svojim izgubljenim ocem. Započinje putovanje kroz istoriju Doline reke Hadson, u kasnim 60-im godinama prošlog veka, natrag do 40-ih, u vreme antikomunističke pomame, pa sve do kasnog 17. veka gde se nalaze odgovori na davno skrivene tajne tri porodice ─ aristokrata Van Vartovih, starosedelaca Mohonka, i Volterovih direktnih potomaka, Van Brantovih.

Omamljen drogom, jeftinim vinom i seksom Volter van Brant na pragu je da doživi sudar s istorijom.

„Kraj sveta pruža Bojlu puno prostora da pokaže svoj neurotični dar za jezik, sklonost ka preterivanju i teatralnosti svojstvenu Gran-Ginjol pozorištu, kao i njegovu magičnu sposobnost kombinovanja literature i istorije...Bojl je izrastao u jednog od najoriginalnijih pisaca svoje generacije.“
- The New York Times

br. str.: 564
povez: broširan
Format: 21 cm
Pismo: latinica

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption