Domaća Knjižara
Ukupna cena:

GOSPODIN PIP - Lojd Džons

  • GOSPODIN PIP - Lojd Džons
5.84 EUR
6.42 USD
695.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: GOSPODIN PIP - Lojd Džons

"Ne možete se pretvarati da čitate knjigu. Vaše oči će vas odati. Kao i vaše disanje. Osoba koja je očarana nekom knjigom prosto zaboravi da diše. Kuća može da bude zahvaćena plamenom, ali čitalac duboko zaronjen u knjigu neće podići pogled sve dok i tapete ne počnu da gore."

Kada započnu nevolje i kada vojnici stignu na Matildino tropsko ostrvo, samo jedan belac ostaje na njemu. Gospodina Votsa odlikuje upadljivo crveni nos i on naokolo voza svoju suprugu u kolicima. Deca ga zovu Buljavko. Ali nema nikoga drugog ko bi mogao da ih podučava. Gospodin Vots počinje pred svojim razredom glasno da čita iz svog izanđalog primerka Velikih očekivanja, knjige koju je napisao njegov prijatelj gospodin Dikens.

Uskoro Dikensov junak Pip počinje da oživljava u Matildinoj glavi. Ona ispisuje njegovo ime u pesku i ukrašava ga školjkama. Pip za nju postaje jednako stvaran kao i njena rođena majka, čime je začeto najveće prijateljstvo u njenom životu.

Ali Matilda nije jedina koja veruje u Pipa. A na jednom ostrvu zahvaćenom ratom, mašta može da bude izuzetno rizična i opasna.

* * *
"Ovo je predivna knjiga, osećajna, višeslojna i iskupljujuća."
Sunday Times


"Čita se bez imalo muke, kao delić velikog muzičkog komada, nudeći jedinstvene zvuke, nalik nekom pokretnom horu, tu mešavinu svetlosti i senke, nit bola koji izbija iz svakog takta i povremenih pauza, naizmenično sa kolebljivim notama nade... Pročitajte ovaj roman i gospodin Vots, možda i Matilda, smesta će se useliti u vaše srce."
Age

Format: 14X20.5
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 216

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption