Ukupna cena:

EVA SPAVA - Frančeska Melandri

  • EVA SPAVA - Frančeska Melandri
9.25 EUR
9.71 USD
1,099.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: EVA SPAVA - Frančeska Melandri
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

Dirljiva ljubavna priča, intrigantna porodična saga, turbulentna italijanska istorija...Za Evom je još jedna besana noć. Kroz otvoren prozor oštar planinski vazduh donosi miris snega i smole. Taj mirni čas preseca telefonski poziv Vita Ananija, bivše ljubavi Evine majke Gerde, penzionisanog kalabrijskog karabinjera, koji je tokom mračnih godina južnotirolskog terorizma službovao u Alto Adiđeu. Veoma je bolestan i moli je da ga poseti.

Dok voz putuje s krajnjeg severa Italije do Kalabrije, otkrivamo dirljivu ljubavnu priču, kakvu samo život može da smesti u godine strašnog nasilja i nerazumevanja. Gerda Huber, lepotica iz zabačene varoši na južnim obroncima Alpa, prognana kći ostarelog fašiste, sestra teroriste i samohrana majka, iza stroge pojave krije meku dušu do koje je jedino Vito uspeo da dopre. Ali ako je Vito zaista toliko voleo Gerdu, zašto se vratio u Kalabriju? Da li je njihova ljubav bila nemoćna pred onima koji samo u mržnji znaju da se ujedine? Kakve su ožiljke te godine ostavile na oboje? Vreme je da Eva sazna odgovore na ova pitanja.

Eva spava roman je o putovanju, kao i o duhovnom iskustvu koje ga prati, o sličnostima i razlikama koje povezuju i razdvajaju ljude, o ljubavi i praštanju...

Format: 140x205 mm
Broj strana: 428
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption