Ukupna cena:

ESEŠKA ZMIJA - Sara Peri

  • ESEŠKA ZMIJA - Sara Peri
11.85 EUR
11.85 USD
1,395.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ESEŠKA ZMIJA - Sara Peri
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

Viktorijanski roman koji je spoj Čarlsa Dikensa i Brema StokeraNagrada British Book of the Year 2017.

Nagrada Waterstones 2016. za knjigu godineKada 1890-ih u Londonu umre briljantni, dominantni muž Kore Siborn, ona započinje novi život pomešanih osećanja – sa olakšanjem koliko i sa tugom. Njen brak je bio nesrećan, a sama Kora nikada nije znala da odigra ulogu supruge kako je to društvo očekivalo od nje. Tražeći utočište u prirodi, odlazi iz metropole u priobalni Eseks, u pratnji svog radoznalog i opsesivnog jedanaestogodišnjeg sina Fransisa i dečakove dadilje Marte, izrazito zaštitnički nastrojene prijateljice. Tamo ih dočekuju glasine da se posle skoro trista godina vratila mitska zmija iz Eseksa, strašno stvorenje koje je nekada lutalo močvarama. Kada je mladić misteriozno ubijen u novogodišnjoj noći, strah zajednice se pretvara u užas. Kora je, kao strastveni prirodnjak amater bez sluha za religiju i sujeverje, sigurna da je ono što lokalni stanovnici misle da je magična morska zver verovatno neka prethodno neotkrivena vrsta.

U želji da dublje istraži celu stvar, upoznaje parohijskog sveštenika Vilijama Ransoma, koji je podjednako sumnjičav prema glasinama, ali pre svega iz religioznih razloga. Dok Kora i Vilijam pokušavaju da otkriju istinu o postojanju eseške zmije, njihove naizgled suprotnosti neumoljivo se spajaju u intenzivan odnos koji će oboje promeniti na potpuno neočekivan način. I dok traže odgovore, Korina prošlost u Londonu prati je do obale, sa zapanjujućim posledicama.

Format: 140x205 mm
Broj strana: 442
Pismo: Latinica
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption