Ukupna cena:

ZIMA U SOKČOU - Eliza Sua Disapen

  • ZIMA U SOKČOU - Eliza Sua Disapen
6.69 EUR
8.03 USD
790.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZIMA U SOKČOU - Eliza Sua Disapen
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

Zima u Sokčou je priča o susretu mlade žene francusko-korejskog porekla, koja nikada nije kročila u Francusku, i crtača stripova iz Normandije, koji je došao u mali provincijski grad u potrazi za inspiracijom. Mladu ženu, koja je opsednuta svojim telom i ishranom, sve više privlače umetnik i njegovi crteži. Ona njega takođe privlači. Tokom zime, ona će ga, na neočekivane načine, upoznati sa ovom čudnom i prilično zatvorenom kulturom na obalama Istočnog mora.

Stil pisanja možda podseća na stil Margerit Diras, međutim, jednostavnost zapleta i jezika je varljiva: činjenica da vreme stoji, da je pripovedanje eliptično, da je intimnost jedva sugerisana, delu daje gustinu i dubinu, pojačanu mešanjem kultura. Mekana poput snega koji pada na more, prividna blagost ne uspeva da prikrije nasilje koje je obeležilo nastanak, pre jedva pedeset godina, Severne i Južne Koreje, čija granica prolazi samo nekoliko kilometara od Sokčoua.

Iza prividne jednostavnosti priče i jezika, ovaj delikatan roman vodi čitaoca u zadivljujući svet senzacija.

Format: A5
Broj strana: 102
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption