Ukupna cena:

ZAMKA GENIJA FRENKA LOJDA RAJTA - Smilja Stefanović Pregel

  • ZAMKA GENIJA FRENKA LOJDA RAJTA - Smilja Stefanović Pregel
4.16 EUR
4.37 USD
495.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: ZAMKA GENIJA FRENKA LOJDA RAJTA - Smilja Stefanović Pregel

NOVA KNJIGA SMILJE STEFANOVIĆ PREGEL NAS UVODI U JEDAN NEOBIČAN SVET U KOME SE PREPLIĆU ARHITEKTURA KNJIŽEVNOST I POTREBA ZA NEPREKIDNIM LUTANJIMA....

Iako jednu od glavnih strukturalnih i poetičkih linija ovog romana možemo pratiti u genijalnom delu arhitekte F. L. Rajta, ovo je roman u kome se očitava životna priča Amerikanca koji je prvo koleno srpskih emigranata, ali i niz naporednosti i rukavaca koji nas vode u zemlju predaka, urbane pejzaže Vašingtona i prostranstva Zapadne Virdžinije. Iz jedne priče niče druga: iz ljubavi - mržnja, iz porodice - rascepljenost karaktera, iz života - izazov pisanja knjige... Sve velike svari i pojmovi su materijalizovani kao mozaik manjih mikrosvetova, uklopljenih u neobičnost i sugestivnost „velike" slike. Geometrija je došla na mesto sudbine, a sudbina na mesto istorije - tu počiva osnova lutanja, istorijskog i stvarnosnog usuda naroda, ali i glavnog junaka ovog romana.

U leto 2003. mesto je vrvelo od glasina. Ljudska lobanja je otkrivena u zapuštenom prostoru ispod stare kuće.Detalji zločina nikada nisu obelodanjeni, niti su medijiikada pokazali neko posebno interesovanje za ovaj slučaj.

Kao i svaki raj, i ovaj je imao svoje aveti Olivere.

Format: 13.5X18.5cm
Povez: broširan
Pismo: latinica
Br. strana: 176
God. izdanja: 2009

Prosečna ocena (10) 10

06-feb-2011 23:10:03
BOSNIA-HERZEG.
Ocena 10
Odlična knjiga! :)

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption