Ukupna cena:

VELOSIPED GOSPODINA VERMEŠA - Marija Šimoković

  • VELOSIPED GOSPODINA VERMEŠA - Marija Šimoković
6.47 EUR
6.79 USD
770.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VELOSIPED GOSPODINA VERMEŠA - Marija Šimoković

Najnoviji roman Marije Šimoković odvija se na fonu izuzetno uzbudljive priče o Lajošu Vermešu, intelektualcu autentične evropske osećajnosti, osnivaču i promoteru prvih obnovljenih olimpijskih igara, još jednog iz palićke galaksije, umetnika, prevratnika, mudrošću izdašnih utopista i kako to mudro isijava iz autorkinog konteksta neimara rastakanja predrasuda... Ovo je roman o zanosu, roman u kojem se događaji, kao u kakvom volšebnom kaleidoskopu, odvijaju naizmenično i u kojem se poruka o trajnoj sintagmi vezanoj za pojedinca, svet, grad, vreme i trenutak u vezi sa ličnom ili kolektivnom istorijom snažno gradi u poetičkoj ravni... Koja već po redu potvrda da kad pesnik piše prozu, proza je u najvećem dobitku, a samim tim i Njegovo Visočanstvo Čitalac...

Format: 14x21cm
Povez: broširan
Pismo: ćirilica
Br. strana: 383
God. izdanja: 2010

Prosečna ocena (9) 9

20-avg-2011 16:41:47
SERBIA
Ocena 9
Spisateljica nam je predstavila >evropski kod< Subotice i Palica. Vremenom je >kod< nestao...nedostaje mi! Hvala Marija

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption