Domaća Knjižara
Ukupna cena:

VAROŠKA LEGENDA: NEMAN - Tajana Poterjahin

  • VAROŠKA LEGENDA: NEMAN - Tajana Poterjahin
9.22 EUR
10.14 USD
1,080.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: VAROŠKA LEGENDA: NEMAN - Tajana Poterjahin
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

Istorijska drama o sudbini Srbije

Poslednji roman trilogije Varoška legenda

U osvit XX veka, Srbija se dramatično menja. Kralј pokušava da uguši stranačke ozlojeđenosti, ali neman je već probuđena... Tražeći osvetu, kapetan Gvozden Avramović stiže u Kralјevo, iz kojeg je nakon ivanjdanskog atentata u pritvor odveden Damjan Uzunski. Istovremeno, u varoš se kao sreski načelnik vraća Maksim Nestorović, rešen da uspostavi red. Ogorčen i nesrećan, opsednut mržnjom prema Damjanu, kobno vezan za njega jednom davno počinjenom nepravdom, Gvozden je spreman da uništi sve oko sebe kako bi naplatio svoj dug. Maksim čini ono što može da sačuva mir u Kralјevu, ali varoš sluti da je načelnikov sukob s novim kapetanom neminovan. Sudbina Damjana Uzunskog postaće uzrok razdora, a otimanje za njegovu dušu epska borba između dobra i zla. Dok Gvozden i Maksim vode svoj lični rat, iz sutona koji prikriva stare zavade i političke spletke, izdaje, smrti i nepokajane nepravde, Srbija polako tone u mrak...I to će biti ono rosno cveće, zrelo žito, onaj izvor žive vode i mala crkva u zori novoga dana, jednom, kad sav ovaj mulј, krv, pogan, odnese vreme. Više nego velike priče, lažlјivi tragovi nečasnih svedoka našeg burnog i krvavog doba, spomenici nemušti od surog kamena, vredeće tada našem narodu jedna mala varoška legenda o čoveku koga se zlo nije dotaklo.

Format: 13x20 cm
Broj strana: 338
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption