Domaća Knjižara
Ukupna cena:

TRIPL DABLIN - Dragan Stojanović

  • TRIPL DABLIN - Dragan Stojanović
6.52 EUR
7.17 USD
770.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: TRIPL DABLIN - Dragan Stojanović
Importer: Dosije studio doo
Country of origin: SERBIA

Novela Dragana Stojanovića ponekad otvoreno, ali uglavnom diskretno ironičana i duhovita, opisuje neobičan dan ostarelog profesora pred neželjen susret sa bivšom suprugom. To je dan pun preispitivanja i razmišljanja o tome na koji način bi profesorovi filozofski i knjižnjvni uzori odgovorili na današnje aktuelne teme i nedoumice, postoji li nešto bolje od ljubavi, za šta da li imamao, možda još nemamo, možda ćemo tek naći neko ime, neku odgovarajuću imenicu. Od svega što ljudima može biti dato, ljubav je svakako na prvom mestu. Ovo što je bolje od nje trebalo bi opisati, možda postoji pesnik koji bi to umeo. Neko ko se razume u svetlost, onu što premošćuje san i primicanja jave iz gornjih i donjih areala; ko razume šta su java i astralni poredak; neko ko je proživeo udvostručavanje oba bića koja u tome učestvuju. Jedno u drugom: tu razmenu. Tako da se otvori i razmota dan, proziran, dubok.

pismo: ćirilica
strana: 131
format: 12x17cm
Povez: tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption