Ukupna cena:

STARA SREMAČKA VIŠNJEVAČA - Nikola Ninković

  • STARA SREMAČKA VIŠNJEVAČA - Nikola Ninković
3.36 EUR
3.70 USD
400.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: STARA SREMAČKA VIŠNJEVAČA - Nikola Ninković

Ako si Sremac višnjevača ti je predodređena. Sudbina takoreći.

Ona je Sremcima sveta pričest. I njom se od detinjstva pričešćuju. Samo se doza pričešća sa rastom povećava. Od kašičice do čašice. Od čašice do čaše. Od čaše do flaše. Ponekad i do balona.

Ako nisi Sremac višnjevača te može takvim učiniti. Tada je ona sremačko miropomazanje.

Višnjevaču najbolje prave babe, čuvajući svaka svoju tajnu, uverena da je baš njena najbolja. Zato se višnjevača pije i za babino zdravlje.

Ova knjiga, pohvala staroj sremačkoj višnjevači, pisana je čas sa željom da se otkriju i ovekoveče načini njenog pravljenja, čas da se dokuči njeno čudotvorno dejstvo. Autor Nikola Ninković je dao izvesne recepte, ali je više sreće, pa i veselja, imao u ispitivanju njenog dejstva kad mu se razvezao jezik, što je rezultovalo lepim stranicama ove poetski nadahnute knjige, koje povremeno podsete, u najboljem smislu, na poemu Vojvodina Miroslava Antića.

Milovan Vitezović

pismo: Ćirilica
strana: 156
format: 21 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption