Ukupna cena:

SANATORIJUM POD BELIM - Laura Barna

  • SANATORIJUM POD BELIM - Laura Barna
3.88 EUR
4.07 USD
462.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SANATORIJUM POD BELIM - Laura Barna

NOVI ROMAN LAURE BARNE DOKAZUJE DA JE REČ O STVARAOCU IZUZETNE KREATIVNE SAMOSVESTI, MUDRE, ČAK FILOZOFSKE PRODUHOVLJENOSTI I PRECIZNOG STILA.

Kroz uzbudljivu i mnogodimenzionalnu fabulu bićemo volšebno uvedeni u nekoliko njenih rukavaca, u kojima ćemo pre svega osetiti strast u odbijanju milenijumskog terora kolektivno nesvesnog nad individualno svesnim, odnosno u odbijanju poraza pred nametima većine i u manifestovanja straha od genija kakvi su bili Arhimed, Sokrat, Leonardo da Vinči, Vinsent van Gog, Maljevič i mnogi drugi.

Odmereni narativni prolazak kroz različite subjekte, književne likove, gestove, povode, motivacije i predviđanja, podsticaje i ishode nadasve stvara prostor čitaocu za samoprepoznavanje i prijatne neizvesnosti i iznenađenja...

Format: 13.5x18.5
Povez: broširan
Pismo: ćirilica
Br. strana: 172

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption