Ukupna cena:

SAMA AMERIKA (beleške iz podzemlja) - Tomislav Longinović

  • SAMA AMERIKA  (beleške iz podzemlja) - Tomislav Longinović
8.32 EUR
9.15 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: SAMA AMERIKA (beleške iz podzemlja) - Tomislav Longinović
Importer: Dereta
Country of origin: SERBIA

Saga o robovima američkog snaOvo je on the road roman o snovima onih koji su osamdesetih godina prošlog veka napustili Srbiju i Balkan kako bi se domogli večito varljivog američkog sna. Napisana vizuelnim jezikom filmske montaže, kao i roman Fetiš Nulo (treći deo Severne trilogije), ova knjiga predstavlja svojevrsno jedinjenje dokumentarnog i fiktivnog, kroz koje avanture generacije osamdesetih odjekuju kao upozorenje o dolasku vremena beznađa kojima svedočimo danas.

Probijajući se kroz slike kriminala, prostitucije i narkomanije, u svetu (bez) ljubavi, punom sirovog nasilja, zamki i iluzija, pratimo uspone i padove junaka, dok traže stazu ka umetnosti života sa drugim i za druge. Vezan za stalni pokret i promenu, ovaj roman vodi na put od Čikaga preko San Franciska do Njujorka, kroz bespuća i lutanja podzemljem nevidljivim običnom stanovniku Amerike, daleko od rodnog tla, a opet u neraskidivoj vezi sa njim.

Format: 13x20 cm
Broj strana: 298
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption