Ukupna cena:

PUTOVANJA I DUHOVNA TRAGANJA: NEOBIČAN ŽIVOT ŽENE HIRURGA - Mila Kolar

  • PUTOVANJA I DUHOVNA TRAGANJA: NEOBIČAN ŽIVOT ŽENE HIRURGA - Mila Kolar
8.39 EUR
9.23 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PUTOVANJA I DUHOVNA TRAGANJA: NEOBIČAN ŽIVOT ŽENE HIRURGA - Mila Kolar
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

Osvajanje slobode Mile Kolar, svi njeni napori, odricanja, sabrani su u ovu neobičnu autobiografsku i putopisnu knjigu. Milino traganje za novim životnim iskustvima liči na putovanje vremenskim brodom koji ide od Hong Konga, preko Saudijske Arabije, Jemena, Australije i Kanade. Sve vreme Mila definiše svoju životnu filozofiju, živi život svoje porodice i svagde i na svakom mestu pronalazi neki novi životni cilj i novi životni put. Njena traganja nisu traganja jednog hirurga, nego je to duboko uranjanje u nauku, lečenje i svakolike medicinske izazove. Ta nepredvidljivost životnih tokova omogućila joj je da sagleda različite koncepte života, mnoge religije i verovanja, da bi na kraju utvrdila svoju definiciju Boga. Njena životna interesovanja idu preko medicine do literature, filozofije, estetike, slikarstva i dizajna enterijera. Mnogi će u ovoj knjizi saznati neobične i čudesne stvari iz svetova koje je ona imala prilike da vidi i uživa u njima.

Pismo: latinica
Strana: 186
Format: A5
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption