Ukupna cena:

PRIČE SVETLA I TAME - Jelena Mesić Gak

  • PRIČE SVETLA I TAME - Jelena Mesić Gak
8.39 EUR
9.23 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PRIČE SVETLA I TAME - Jelena Mesić Gak
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

Priče govore o odrastanju, buđenju, čežnji, razočarenju zbog neispunjene želje koja se dešava tamo negde na dugim plažama gde kornjače dolaze da ležu jaja. Zaplet koji nas drži u neizvesnosti da li će Gabi uspeti da pobegne iz mračnih i smrdljivih barova i postati slavna pevačica? Avanturisti, tama koja pobeđuje u donošenju odluka od kojih nam se slamaju srca, rušenje nevidljivih zidova kojima smo se sami opasali, izbori koji su trebali da ostanu večna tajna, pa mladalačka traganja i otkrivanja unutrašnjeg bića koja pomažu da dopremo do sopstvene suštine. Porodični odnosi, grubost i hvatanje za slamku, neobična poznanstva, misteriozni ljubavni napici, verovanja i tradicije prastarih kultura i novih, koje se nesmetano mešaju, strasne i dramatične ljubavi, spiritualne veze, rođenje, otkrivanje, smrt.. kompletan ciklus života za koji očekujemo da vodi ka srećnim završecima ali nešto se tu ispreči, možda zato što „previše svetlosti može da bude zaslepljujuće“. Potrebna nam i tama da shvatimo sve to. Jedna od rečenica iz zbirke koja će ostati dugo u meni je: „Ljudima ne treba vođstvo, potrebno im je buđenje, oče.”

Radmila Jovanović

Pismo: latinica
Strana: 204
Format: A5
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption