Domaća Knjižara
Ukupna cena:

PRIČA O MALAKSALOSTI - Laslo Blašković

  • PRIČA O MALAKSALOSTI - Laslo Blašković
5.80 EUR
6.09 USD
691.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PRIČA O MALAKSALOSTI - Laslo Blašković

Nova knjiga proze jednog od vodećih savremenih srpskih pisaca, dobitnika značajnih književnih nagrada među kojima su i "Stevan Sremac", "Branko Ćopić" i "Borislav Pekić". Uzbudljivo i jezički atraktivno pripovedanje o savremenim događajima ispunjeno upečatljivim slikama i primerima vanrednog književnog majstorstva. Govoreći o iskustvu svakodnevice, Blaškovićeva proza pokazuje snagu autentičnosti, pokazujući u toj svakodnevici obično i čudesno, ljubav i patnju, uspon i pad, Grčku i Beč, Novi Sad i Prag, obične junake i prvorazredne književne figure kakvi su Gajto Gazdanov, Danilo Kiš ili Aleksandar Tišma, ali i istorijske ličnosti kakvi su Koča Popović ili Peko Dapčević.

124 strane; Format: 14x21; Tvrdi povez;

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption