Ukupna cena:

PERDONAR - Jelena Mesić Gak

  • PERDONAR - Jelena Mesić Gak
5.90 EUR
6.19 USD
702.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Polja označena sa * se obavezno moraju popuniti

*
*
*
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PERDONAR - Jelena Mesić Gak

"Jelena Mesić Gak povela me je na putovanje po Južnoj Americi sa svojim likovima, njihovim dešavanjima i problemima. U tu istoriju jedino verujem. Odmah i potpuno. Zato što je jednostavna, istinita, uzbudljiva, radoznala i otvorena za različitosti. Siena, ćerka junakinje romana, željna novih iskustava, "planirala je da putuje i upoznaje nove kulture i zemlje, a možda najviše sebe samu." Dok sam čitala "Perdonar", bila mi je dostupna ta privilegija."

Alisa Stojanović

"Potreba da se distanciramo od svoje svakodnevice da bismo bolje sagledali neke suštinske stvari o sebi i svom životu je okosnica knjige "Perdonar". "Odlaganje briga u kofere koje nam zamagljuju pogled", nekada su jedini način da "pobegnemo u sebe", a da pri tome ne bežimo od života. Atmosfera Južne Amerike, njene istorije i mentaliteta ljudi je sjajno predstavljena, kao i alegorija i simbolika tačke kontakta, koja omogućava glavnoj junakinji kao i čitaocima knjige svojevrsno lično i individualno tumačenje."

Emilija Radošević

"Perdonar" je knjiga puna životnog iskustva, osećanja, vere i nadanja žene, majke, dobročiniteljke, sanjalice, putnice, reduše i dokoličarke koja polako postaje retkost, jer verovanje da je ostvarenje sna dostupno svima polako gubi smisao kad više niko ne ume da sanja. Glavna junakinja je žena kojoj će zavideti sve žene koje ne mogu da urade ono što bi htele, i one bez moći da izmaštaju šta bi, iako bi to mogle.

Jelena Mesić Gak je pisac kome će zavideti svi pisci koji ne mogu da opuste i začaraju čitaoca lakoćom svojih reči i svi pisci željni da im se knjige pamte kao nenametljivo mudre i osećajne.

Višeslav Simić

pismo: Latinica
strana: 183
format: 21 cm
povez: Broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption