Domaća Knjižara
Ukupna cena:

PARISKI ŠEŠIR - Slobodan Gavrilović

  • PARISKI ŠEŠIR - Slobodan Gavrilović
9.70 EUR
9.70 USD
1,100.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: PARISKI ŠEŠIR - Slobodan Gavrilović
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

Bilo je ugodno čitati taj roman, iskomponovan takoreći kao neka od starih narodnih zagonetki, otuda u njemu primamljivi dijaloški obrti, jer iz njega izbija tvoja emotivna srodnost s onim najboljim, i tvoja spontana čestitost prema stvarima sveta, sa životom čija neponovljivost samo uvećava predanost čitaoca. Istovremeno, roman je oda poetičnostima koje nam daruju krajevi, razgovori i reči tvoje Srbije.
Jovica Aćin

Roman neobičnog ali odličnog naslova, koji čitaoca veže za sudbinu Srbije u jednom delu svoje istorije, a kroz priču o tragičnoj 1903... Moglo bi se bez ustezanja reći kako je ‘Pariski šešir’ roman-hronika jedne Srbije, one koja u ovakvom obliku u srpskom romanu još nije dobila svoj literarni odziv.
Mirjana Stefanović

Ispod oboda pariskog šešira, umesto radosti, teče surova životna priča i darodavke i darivane. Lepota čina darivanja i lepota samog predmeta darovanja ostaje da lebdi u sećanju, sačuvana je od vihora krvavih istorijskih zbivanja. I ovaj ga roman na svoj način štiti, čitavim spletom dramatičnih događaja koje opisuje, poput prošća na Kablarskim gradinima.
Prvoslav Vučković

pismo: ćirilica
strana: 317
format: A5
povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption