Ukupna cena:

O PSIMA I LJUDIMA - Ratko Božović

  • O PSIMA I LJUDIMA - Ratko Božović
5.90 EUR
6.19 USD
702.00 RSD

Ovaj artikal je trenutno rasprodat

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: O PSIMA I LJUDIMA - Ratko Božović

Evo i treće knjige o kućnim ljubimcima od istog autora i kod istog izdavača. Kada u knjižarama više nije bilo spisa "Prijatelj", dopunjenog izdanja rukopisa "Psi i njihovi prijatelji", izdavač je predložio da se nastavi sa temom kućni ljubimci, koja je u javnosti bila dobro prihvaćena. Sa zadovoljstvom sam to prihvatio. Na to su me uveliko nagovarali i moji prijatelji i zaljubljenici u ta čudesna stvorenja. Željeli su da se objave i njihova "kučkarska" iskustva. Iz prethodnih knjiga već su znali šta se od njih očekuje. Sugerisao sam im samo da se ne trude da ispisuju literarne ispovijesti ili bilo koju formu literarnosti, već da se koncentrišu isključivo na dokumentarnost. Tako je ova knjiga, više od svega drugoga, postala svjedočanstvo o medjuzavisnosti ljudi i njihovih ljubimaca.

Većina tekstova nastala je isključivo za ovaj spis, kao intimna refleksija. Izuzetak su tekstovi Željka Markovića preuzeti iz njegovih briljantnih, nedavno objavljenih dokumentarističkih i literarnih kazivanja, s tim što su uz njegovu saglasnost prilagodjeni konceptu ove knjige. Iz već objavljene knjige preuzet je i tekst Blagote Mitrića, a priča Boška Božovića potiče iz njegovog neobjavljenog rukopisa. Prisustvo fotografija zavisilo je od karaktera priča i od toga kakve smo fotografije imali na raspolaganju.

pismo: Latinica
strana: 319
format: 20 cm
povez: Broš

Prosečna ocena (5) 5

06-dec-2012 09:25:51
SERBIA
Ocena 5
Kako me gosp. Božović nije udostojio odgovora na moje pismo-primedbe, kao koautora ove knjige,(čime sam iskreno iznenadjena) moja ocena će biti isključivo u skladu sa tim osećanjem. Ocena za ideju i realizaciju čista deseka.

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption