Ukupna cena:

MRAČNA STRANA STAKLA - Ivan Ljubičić

  • MRAČNA STRANA STAKLA - Ivan Ljubičić
8.39 EUR
8.81 USD
990.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MRAČNA STRANA STAKLA - Ivan Ljubičić
Importer: Čigoja
Country of origin: SERBIA

„Mračna strana stakla“ je jedan nekonvencionalan roman sa neljudskim bićima koji se bavi suštinskim ljudskim pitanjima smisla i svrhe.
Priča prati Ariela, utvaru koja obitava na Ostrvu penzionisanih magaraca. Njegova dužnost je da sprovede ljude kroz smrt, odnosno nazad u život. Tu dužnost deli sa Viktorom, još jednom utvarom na Ostrvu u kojoj uporno pokušava da pronađe prijatelja.
Već suočen sa problemom jer nije uspeo da pravilno sprovede Kalida, Ariel dolazi u još nepovoljniju situaciju kada na Ostrvo dođe Jefimija sa kojom Ariel takođe ne zna kako da izađe na kraj. Međutim, on mora da pronađe način da vrati Kalida i Jefimiju nazad u život, jer će u suprotnom odgovarati pred stražarima Tame

Pismo: latinica
Strana: 213
Format: A5
Povez: broš

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption