Ukupna cena:

MONTREALSKE CRNE NOĆI - Zoran Barac

  • MONTREALSKE CRNE NOĆI - Zoran Barac
9.41 EUR
9.88 USD
1,120.00 RSD

 

Napomena:
  • Za kupce iz Srbije važeća cena je u RSD
  • Za kupce iz inostranstva važeća cena je EUR / US$
Trudimo se da stanje magacina bude uvek ažurno. Ukoliko je artikal ipak rasprodat i ne možemo da ga isporučimo - obavestićemo vas u što kraćem roku od trenutka prijema vaše narudžbenice.
Troškovi isporuke nisu uračunati u cenu proizvoda. Oni se posebno naplaćuju. Troškovi isporuke biće prikazani na samom kraju procesa naručivanja, neposredno pre nego što ostavite podatke za isporuku.
Product name: MONTREALSKE CRNE NOĆI - Zoran Barac

Roman „Montrealske crne noći“ napisan je u osnovnim crtama u jednom dahu. U vrlo kratkom vremenu, za nepunih mesec dana, možda koji dan više, skoro neprekidnog pisanja. Kod mene stoji već mnogo godina, nedovršen i neobjavljen. Roman je napisan po mom povratku iz Jugoslavije, sa svežim osećanjem bola zbog gubitka oca, koga sam zaista mnogo voleo. Nastao je kao ispovest njemu, kao molitva za oproštaj greha. Nastao je kao još jedna potvrda da još postoji bol na ovome svetu kada se neko izgubi, da još ponegde postoje tragovi osećanja za nekim ili nečim u ovome svetu, koji postaje sve okrutniji, bezosećajniji i svirepiji. U kojem gubitak jedne duše, živog ljudskog bića ne predstavlja više ništa. Sve me ovo navodi na pomisao da ovaj svet, koji sve više živi životom bez emocija, ljubavi zaslužuje jednu opštu kaznu. Božiju kaznu, koja verujem da uvek i stigne, ali ne volim što u svemu tome nastrada mnogo dobrih i nevinih ljudi. To je cena svake kazne. Nadam se da će božija to umeti pravedno da razdvoji da bi se razlikovala od ostalih.

pismo: Latinica
strana: 526
format: 135 x 205 mm
povez: Tvrd

Artikal još nije ocenjen

Nema komentara

Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal


×
Caption